Overdekt speelparadijs, centraal in Nederland

KidZcity is hét overdekte speelparadijs van Utrecht voor kids t/m 11 jaar. Met een goede 5000 m2 zijn we de grootste van de Randstad, met maar liefst 12 unieke en verschillende attracties en speeltoestellen. Er is dus altijd iets te doen in de KidZste stad van Nederland.

Indoor attracties

Of je nu wilt klimmen en klauteren, wilt glijden of lasergamen of juist leuke pretpark attracties in wilt. Je vindt het allemaal in overdekt speelparadijs KidZcity! Met een aparte pamperhoek is het ook veilig spelen voor de jongste avonturiers (t/m 4 jaar). En dat allemaal op een centrale locatie in Nederland, met gratis parkeren voor de deur en goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer. Komen jullie ook spelen in ons indoor speelparadijs?

Grootste overdekte speelparadijs van de Randstad

Als je zeker wilt weten dat je een super coole dag tegemoet gaat, kom dan spelen in het grootste overdekte speelparadijs van de Randstad! Of jullie nu graag rondrijden in de botsauto’s of juist op de safaritrein stappen. Doordat KidZcity 5000 m2 aan speelparadijs heeft hebben we megaveel afwisselende speeltoestellen en attracties. Er is zelfs een heus kindertheater waar clowns en goochelaars geregeld hun kunsten vertonen. Is er geen show aan de gang? Dan mogen jullie zelf het podium op voor een optreden of kan je er bouwen met megagrote bouwblokken. Maar in een speelparadijs moet natuurlijk vooral gespeeld worden. Het KidZcity kasteel en klimdoolhof zijn favoriet onder de berggeitjes terwijl sommige ouders geen genoeg krijgen van de familieglijbaan.

Maar KidZcity is meer dan leuke attracties voor verschillende leeftijden. Doordat we heel veel ruimte hebben in ons indoor speelparadijs kunnen we ook de leukste activiteiten organiseren. Zo heeft onze mascotte Z voor de speurneuzen een KidZcity speurtocht uitgezet. En zelfs tijdens het uitrusten kan er verder gespeeld worden. Bijvoorbeeld bij ViZcity waar je zelf visjes kunt kleuren en scannen om ze daarna op een groot scherm in een aquarium te zien rondzwemmen.

De voordelen van een overdekt speelparadijs

Volgens ons is een speelparadijs pas echt leuk als je er altijd kunt spelen. Zelfs als het regent of sneeuwt. Daarom dat KidZcity geheel overdekt is. De voordelen van overdekt spelen:

 • Altijd spelen ook als het regent, waait of koud is
 • Spelen op sokken zonder jas aan
 • Terrassen met zicht voor papa en mama
 • Vakkundige medewerkers die attracties begeleiden
 • Een lekker restaurant in de buurt
 • Ideale locatie voor je kinderfeestje
 • Wil je wél een luchtje scheppen? Dat kan op ons buitenterras

Het indoor speelparadijs voor kinderen t/m 11 jaar

KidZcity is speciaal ontworpen voor kinderen t/m 11 jaar. Zo zijn onze attracties opgedeeld in twee leeftijdsgroepen; de jongste en de stoerste (vanaf 1 jaar). Sommige attracties zijn namelijk nog te spannend voor de allerkleinsten, terwijl andere attracties superleuk zijn tijdens een dagje uit met het hele gezin.

Voordat jullie gezellig komen spelen delen we graag nog een paar praktische tips zodat het een onvergetelijke dag gaat worden in het overdekte speelparadijs KidZcity.

 • Trek krijg je natuurlijk van al dat spelen, daarom mag je (beperkt) zelf iets te eten en drinken meenemen.
 • Spelen in KidZcity doe je op sokken, dus de schoenen gaan uit.
 • Kleed je luchtig en comfortabel aan, van al die avonturen krijg je het warm.
 • Kom je gezellig spelen in indoor speelparadijs KidZcity? Neem dan minimaal 1 meerderjarige begeleider mee.
 • Kids t/m 4 jaar zijn welkom in de peuterhoek.
 • Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

Het is voor iedereen verplicht om vooraf een reservering te plaatsen. Tot snel?!