Stage bij KidZcity

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek met veel afwisselingsmogelijkheden, ben jij die gezellige student die altijd in is voor een praatje met jong en oud?

Dan ben je bij KidZcity aan het juiste adres!

Wat ga je tijdens jouw stage doen?

KidZcity is een indoor attractiepark waar het allemaal draait om de lach op de gezichten van de kinderen. Jouw enthousiasme en aandacht zorgen daarvoor! Veiligheid, hygiëne en plezier zijn de belangrijkste punten in KidZcity.
Jouw werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:
· Baliewerkzaamheden (indien je ook frontoffice af moet sluiten)

· Het draaien van de attracties

· Zorgen dat de zalen en attracties in schone en goede staat achterblijven

· Veiligheid waarborgen

· Teamleider speelzaal (niveau 4)

Wanneer je meerdere dagen per week stage loopt kun je opgeleid worden tot all-round medewerker en alle afdelingen beheren. Buiten de bovenstaande werkzaamheden om ben jij uiteraard het visitekaartje en aanspreekpunt en loop jij als een entertainer rond!

Sfeer Impressie

Sfeer impressie

Over welke vaardigheden beschik jij?

 • Een frisse en vrolijke uitstraling.
 • Je bent spontaan en leuk met kinderen en hun ouders.
 • Jij denkt graag mee met de gast en zorgt ervoor dat zij een onvergetelijke dag vol service ervaren.
 • Je durft verantwoordelijkheden aan te pakken.
 • Je neemt jouw baan serieus en stelt de veiligheid van de gasten voorop.

Wat bieden wij?

 • Een leuke stage vol diversiteit en gezelligheid.
 • Afwisseling in afdelingen op drukke dagen (speelzaal, schoonmaak, servicebalie, poortje, maxibar, schoonmaak, restaurant).
 • Een jong en levendig team.
 • Keuze voor flexibele dagen met vaste uren.
 • Een passende stagevergoeding
 • De ideale stage!

Wat kan je van een stagedag verwachten?

Onze deuren openen om 10:00, dus voor 10:00 zijn we druk bezig om alles startklaar te maken. Even de laatste dingen stofzuigen, schoonmaken, op de juiste plek zetten etc. Om 10:00 gaan de deuren open en komen de gasten binnen, dan gaat het feest beginnen!

Wanneer jij in dienst treedt ga je eerst je meters maken bij de attracties in de speelzaal. We leren je hoe je de attractie aanzet, hoe je het veilig houdt en je kan laten zien dat jij een echte gezellige gastheer/gastvrouw bent. Je zult verschillende attracties per dag draaien en tussendoor heb je natuurlijk pauze.

De attracties sluiten om 17:45, daarna maken we alles weer aan kant. Zorgen we dat alle tafels schoon zijn, alles geveegd is, alle ballen weer in de ballenbak zitten en nog vele andere taken. Om 18:30 is de werkdag voorbij en sluiten we met iedereen de dag af.

Wanneer je de basis (de speelzaal) goed beheerst en we zien dat jij een echte gastheer/ gastvrouw bent kunnen we je andere afdelingen toevertrouwen. Denk daarbij aan het restaurant, de bar, het poortje, de servicebalie en wie weet ben jij wel de nieuwe teamleider!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om tijdens de stagedagen aan jouw stageopdrachten te werken. Zo zit jij niet tot in de late uurtjes nog aan jouw bureau na een lange werkdag.