Actueel

Servicebaliemedewerk(st)er voor 4 a 5 dagen gezocht

Functieomschrijving

KidZcity is op zoek naar een receptiemedewerk(st)er die 7 dagen per week beschikbaar is (en 4-5 dagen per week komt werken.

1 minuut voor openingstijd, alles en iedereen is startklaar, de vrolijke muziek wordt even onderbroken door jouw korte peptalk voordat je de schuifdeuren opent.
Bij de entree zie je enthousiaste kinderen met grote ogen binnen komen lopen. Hand in hand, met grote ogen en een big smile. Ze hebben er zin in! En jij ook!
Is dit het schoolreisje dat jij zelf hebt aangenomen of is dit een van de vele kinderfeestjes die jij in het reserveringssysteem hebt gezet?

Al heeft deze groep niet gereserveerd en er volgen nog velen, jij hebt genoeg personeel stand-by geregeld in onze personeelsplanning die je op kunt roepen om er een feestje van te komen maken.
Oh ja, vandaag kwam er iemand een proefdag meedraaien. Gelukkig had je alle informatie al gemaild en heb je gisteren alle benodigdheden al klaargelegd.
Het wordt nu wel heel druk i.v.m. studiedagen en je besluit de bar in de speelzaal open te gooien met het juiste personeel erbij om zo de drukte te verdelen. Je ziet waar je mee kunt helpen om op te starten.
Je puzzelt met de afdelingen en het personeel; wie is er capabel voor wat en waar is het hoelang nodig en daarna?
Je weet met gemak alle stukjes zo in elkaar te passen dat er een efficiënte indeling ontstaat zonder af te doen aan klantvriendelijkheid en de ervaring van onze gasten.

Als gastheer/gastvrouw zorg jij voor het vlot en prettig welkom heten van onze gasten en verzamel je glimlachen. Jij gééft niet het voorbeeld, jij bént het voorbeeld!
Naast gastvrouw ben je tevens supervisor; doet ieder vol enthousiasme zijn/haar werk? Hoe is de sfeer? Signaleer je geen eventualiteiten? Wat voor werk zie je liggen en wie kan dat oppakken?

Als alles vlekkeloos loopt zoals het hoort te lopen en de rust is wedergekeerd, heb je tijd om via de email, telefoon, social media en aan de balie alle voorkomende (aan)vragen te behandelen en waar nodig informeer je de relevante afdeling of personen.
Alle communicatie verloopt via jou. Verder ondersteun je alle afdelingen en profileer jij je als het gezicht van KidZcity.

 

Verantwoordelijkheden:

Verzorgen van een optimale ervaring voor alle gasten
Verzorgen van een georganiseerde en goede sfeer op de werkvloer
Te woord staan en het informeren van alle bezoekers
Facturatie en verwerken van betalingen
Het signaleren van calamiteiten en het waarborgen van de veiligheid
Jij zorgt voor een goede bezettingsgraad

 

Je bent geschikt als je:

Gisteren al aan de slag kon
Gastgericht bent
Snel kunt schakelen tussen verschillende taken
Binnenkomende verzoeken en (onvoorziene) taken kan prioriteren
Communicatief vaardig bent
Een commerciële instelling hebt
Werk ziet liggen
Stressbestendig en oplossingsgericht ingesteld bent
Logistiekvaardig bent (de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen minimale kosten)
Weet wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er ruimte is voor een dolletje
De Nederlandse taal goed beheerst

 

Wij bieden:

Een jong en levendig team
34 tot 40 uur werkplezier
Doorgroeimogelijkheden

 

E-mail je motivatiebrief en CV ter attentie van Bo Ploeger naar bo@kidzcity.nl

 

Bedrijfsprofiel

Welkom in KidZcity

5000 m2 aan speelplezier voor jong (en waar oud zich jong voelt). In een oude fabriekshal in Utrecht, zit sinds 1999 een uniek concept waar de kids niet weten waar ze moeten beginnen. Tikkertje spelen met de botsauto’s? Verdwalen in het funhouse? 1e proberen te worden in de lasergame? Apen en beren spotten in de trein? Het machtige kasteel beklimmen? Paardje rijden in de carrousel? Met z’n zessen tegelijkertijd van de familieglijbaan? Of de Timekeeper in en die 18.000 zachte ballen wegschieten met kanonnen en transportbuizen? Na al dat gestuiter even bijkomen in de ballonnenmolen. Ze bestellen een KidZcitymeal, koelen af met een ijsje en trekken onder groot protest de jassen en schoenen aan. Wanneer die aardige meneer/mevrouw bij de servicebalie hen nog een kleurplaat meegeeft en vriendelijk uitzwaait kunnen de kids weer lachen en kijken ze alweer uit naar een volgend bezoek.

 

 

Servicebaliemedewerk(st)er voor 4 a 5 dagen gezocht