Actueel

Vacature algemeen medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan met veel afwisseling? Ben jij zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar? Lees dan snel verder!

Wat zoeken wij in jou?

Ben jij assertief? Hartelijk? Flexibel? Alert? Communicatief vaardig? Energievol? Zie jij altijd werk? Beschik jij over een dosis humor? Draag jij altijd een lach op je gezicht?

Wat bieden wij jou?

Een leuke baan vol diversiteit en gezelligheid. Geen dag is hetzelfde! Afwisseling in afdelingen op drukke dagen (speelzaal, schoonmaak, servicebalie, poortje, maxibar, schoonmaak, restaurant). Een jong en levendig team. Keuze voor flexibele dagen met vaste uren. De ideale bijbaan!

Wat verwachten wij van jou?

Een frisse en vrolijke uitstraling. Je bent spontaan en leuk met kinderen en hun ouders. Jij denkt graag mee met de gast en zorgt ervoor dat zij een onvergetelijke dag vol service ervaren. Je durft verantwoordelijkheden aan te pakken. Je neemt jouw baan serieus en stelt de veiligheid van de gasten voorop.

Hebben wij het over jou en hebben wij jouw interesse gewekt? Dan hopen wij binnenkort in de KidZste stad van Nederland eens kennis met jou te mogen maken.

 

Info: servicebalie@kidzcity.nl

 

Vacature algemeen medewerker