KidZcity kleurwedstrijd 2022

Word jij de volgende winnaar?

Hé jij daar! Ben jij super goed in kleuren en wil jij kans maken op een mega gaaf KidZcity prijzenpakket? Trek dan jouw allermooiste kleurpotloden, stiften of krijtjes maar vast uit de kast want in het bericht hieronder lees je hoe jij daar kans op maakt!

Zo doe je mee aan de maandelijkse kleurwedstrijd

Kleur mee met onze maandelijkse kleurwedstrijd en maak kans op een KidZcity prijzenpakket. Neem na jouw bezoekje aan KidZcity een kleurwedstrijdkleurplaat mee naar huis, deze vind je bij de uitgang van KidZcity. Kleur vervolgens jouw kleurplaat thuis zo mooi, creatief of gek mogelijk in. Psst.. ben jij vergeten een kleurplaat mee naar huis te nemen? je kunt de kleurplaat ook zo vaak als je wilt thuis uitprinten door de kleurplaat te downloaden. Klik hier om de KidZcity kleurwedstrijdkleurplaat te openen. Als de kleurplaat af is, beantwoord dan de volgende vragen op de achterkant:

  • Op welke dag heb jij jouw kleurplaat hebt gemaakt?
  • Wat is jouw voor/- en achternaam?
  • Hoe oud ben jij?
  • Wat is jouw adres, postcode en woonplaats?
  • Wat is het telefoonnummer van een van jouw ouders/verzorgers?

Stuur hem op en maak kans op mooie prijzen

Als je alle vragen hebt ingevuld, stop dan jouw kleurplaat in een grote enveloppe. Plak een postzegel op de enveloppe en stuur hem met de post op naar KidZcity. Je kunt hem natuurlijk ook de volgende keer dat je komt spelen meenemen naar KidZcity. Houd na het opsturen of inleveren van jouw kleurplaat de brievenbus goed in de gaten, want aan het einde van de maand kun jij een brief van de burgemeester van KidZcity verwachten. In deze brief zal staan of jij de kleurwedstrijd die maand hebt gewonnen. Wat als je helaas niet de winnaar van de maand wordt? Niet getreurd, natuurlijk krijgt iedereen die mee heeft gekleurd een klein cadeautje voor de moeite en gelukkig kan je zovaak meekleuren als je wilt! Als in jouw brief van de burgermeester staat dat jij wèl de gelukkige winnaar bent geworden, zul jij het toffe KidZcity prijzenpakket ontvangen met daarin een KidZcity petje, heel veel speeltjes, snoep, KidZcity pennen in alle kleuren van de regenboog, 4 vrijkaartjes, en koffie- en ijsmuntjes. Maar het aller coolste is dat jouw kleurplaat bij KidZcity aan de “Wall-of-fame” komt te hangen. Zo kan iedereen die bij KidZcity komt spelen jouw mooie kleurplaat bewonderen, en zullen zij zien hoe goed jij kunt kleuren! Houd onze website, Facebook of Instagram goed in de gaten, hier zal iedere maand de nieuwe winnaar bekend gemaakt worden. Wil jij mee kleuren met onze kleurwedstrijd, en kans maken op een mooi prijzenpakket? Download dan nu jouw KidZcity-kleurplaat en inkleuren maar!

En de winnaars van 2022 zijn…

Maand

Naam

Uit

Januari

Jens

Utrecht

Februari

Lisanne

Houten

Maart

Tasniem

Amsterdam

April

Sophie

Vianen

Mei

Laurens

Almere

Juni

Dennis

Den Dolder

Juli

Robynn

Den Dolder

Augustus

Hajar

Utrecht

September

Floor

Utrecht

Oktober

Pauline

Utrecht

November

Inaya

Woerden

December

Mikaela & Nicole

Utrecht